Vill du sälja din Husvagn?

Skulle du kunna tänka dig att sälja din husvagn? Välkommen till Autora specialister på  att köpa fuktskadade, defekta och trasiga husvagnar.  Sälj till oss!

DEFEKT ELLER FUKTSKADAD HUSVAGN?

Låt oss köpa din husvagn om den är skadad eller angripen av fukt. Vi köper den oavsett skick.

  • Sälj din husvagn till oss istället för att du låter den stå och förfalla ytterligare
  • Du får mer betalt av oss jämfört med andra aktörer
  • Vi hämtar din husvagn efter köpet, oavsett var i Sverige du bor
  • Gör affär med oss och få personlig kontakt hela vägen

Vi arbetar noga och har genomtänkt strategi som sträcker sig från den första kundkontakten till avslut som även inkluderar även ägarbyten. Vår strävan är att upprätthålla en öppen och konstruktiv dialog med våra kunder. För att inleda samtalet, ring oss direkt eller fyll i det tillhörande formuläret nedanför.

Varför sälja din husvagn till oss

Snabb process

Svårt att bli av med din fuktskadade, trasiga eller krockade husvagn? Med oss kan du förvänta dig en snabb process. Vi köper oavsett skick.

Hämtar i hela landet

Vi finns bara ett telefonsamtal eller intresseanmälan bort och vi hämtar din husbil eller yrkesfordon var än den befinner sig i landet.

Personlig kontakt

Vi finns för dig och dina frågor från första kontakt fram till ägarbyte. Tveka inte om du är på gång att sälja din husbil eller ditt yrkesfordon. Kontakta oss!

Goda kundkontakter är viktigt

Autora strävar efter att vara uppriktiga, serviceinriktade i alla våra kundkontakter. Vi har stor kunskap och kompetens inom det vi gör och strävar alltid efter att du som kund ska känna dig trygg och nöjd både med det pris vi erbjuder dig och i vår personliga kontakt. När du gör affär med oss kan du tryggt och lugnt luta dig tillbaka, vi ordnar resten. 

fuktskadad husbil

Vi köper husvagnar

Husbil som ska säljas

Vi köper husvagnar oavsett skick

SÄLJ DITT HUSVAGNEN TILL OSS –SNABBT, SMIDIGT OCH ENKELT
3 ENKLA STEG

1
Kontakta oss

Du får personlig kontakt med oss när du kontaktar oss med en förfrågan om din husbil eller yrkesfordon, oavsett om den är fuktskadad, krockad eller trasig så ger vi dig ett bra pris. 

2
Pengarna på kontot innan ägarbyte
pengar på kontot för din husbil

Vi kommer överens om ett pris som du blir nöjd med. Du kommer att få dina pengar på kontot innan ägarbyte. Snabbt, smidigt och enkelt hjälper vi dig på bästa sätt. 

3
Vi hämtar ditt fordon

Vi hämtar ditt fordon var den än befinner sig i landet. Snabbt, smidigt och enkelt. Du behöver inte göra mer än att lämna över nycklarna till oss för ett ägarbyte

Sälj din husvagn

Du får personlig kontakt. Vi hjälper dig på bästa sätt och ger ett bra pris. Snabbt, smidigt och enkelt.

thumbs-up Våra kunder

Kontakta oss

Företag: Autora AB
Org.nr: 556919-6826

Tel: +46709891414
E-post: info@autora.se

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå